در تلگرام همراه ما باشید دریافت پروژه

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید.در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.راه های اربتاطی با ما شماره 09160593559یا ایمیلsajjad.behmard001@gmail.com با تشکر

طرح توجیهی توليد و بسته بندي آبليمو با ظرفيت توليد هشتصد تن در سال (word) 15 صفحه

 طرح توجیهی توليد و بسته بندي آبليمو  با ظرفيت توليد هشتصد تن در سال (word) 15 صفحه

خلاصه طرح

 

 

 

موضوع طرح : توليد و بسته بندي آبليمو

 

ظرفيت : 800 تن در سال

 

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استانهاي جنوبي

 

سرمايه گذاري كـل: 2312 ميليون ريال

 

سهم آوردة متقاضي: 232 ميليون ريال

 

سهم تسهيلات: 2080ميليون ريال

 

دورة بازگشـت سرمايه: 16 ماه

 

اشتغالزايي : بيست نفر

 

 

 

 

 

 

 

   مقـدمه:

 

   عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور  مي‌گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را دو چندان مي‌نمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام مي‌توانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.

   هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

    طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:

    به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي رساندن ليمو بايد داراي 88-86% رطوبت و دماي 14-13 درجه سانتي‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alternaria مي گردد.

   براي استخراج عصاره ليمو از  پرس هاي حلزوني يا مارپيچي استفاده مي شود و در مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا مي گردد. پس از خروج محصول از دي‌اريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سي ثانيه با حرارت 77 درجه سانتي گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت مي شود. پس از دربندي و ليبل زني محصول نهايي آماده ارسال به انبار خواهد بود.

 

 

 

 

   توجيه اقتصادي طرح :

 

 

   الف – سرمايه گذاري ثابت :

 

 

 

   الف – 1 ) زميـن :

   الف – 2 ) محوطه سازي :

   الف – 3 ) ساختمانها:

    الف – 4 ) ماشين‌آلات:

  الف – 5 ) تاسيسات:

    الف – 6 ) وسايل نقليه :

   الف – 7 ) تاسيسات اداري:

   الف – 8 ) هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري :

جمع كل سرمايه گذاري ثابت

 

  ب- هزينه هاي جاري :

 ب – 1 ) مواد اوليه و نهاده هاي توليد :

  ب – 2 ) حقوق و دستمزد :

    ب – 3 )هزينه نگهداري و تعميرات :

 ب- 4 ) هزينه استهلاك :

   ب- 5 ) سوخت و انرژي :

جمـع هزينه هاي جاري طرح

جمـع هزينه هاي جاري طرح

جمع كل سرمايه گذاري طرح

    ج – فروش:

برآورد هزينه هاي عملياتي و غير عملياتي

پيش بيني مالي طرح

 

محاسبه دوره برگشت سرمايه:

   محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% توليد )

محاسبة كارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهيلات :

 

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
tolid-va-bastebandi-ablimo_1655229_9709.zip22.3k





پاورپوینت درمورد بررسی تحلیلی تاریخ محلی در ایران معاصر(1304-1380)

پاورپوینت درمورد بررسی تحلیلی تاریخ محلی در ایران معاصر(1304-1380) مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت درمورد بررسی تحلیلی تاریخ محلی در ایران معاصر(1304-1380)  قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 30       محتویات فصل بندی پژوهش • فصل اول:تعاریف و کلیات(پیشینه،سوالات و اهداف-تعریف تاریخ محلی،جغرافیای تاریخی و تاریخ شهری و مقایسه آن ها با تاریخ محلی) • فصل دوم:شکل گیری وگسترش تاریخ محلی در ایران،آمریکا و اروپا • فصل سوم:تبیین مو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات